•
- • Бальзамічний або лимонний сік — ст. л. (1)
- • Буряк розміру — шт. (1)
- • Вершки (1)
- • Вершкове — ст. л. (1)
- • Зелень (1)
- • Зелень — для подачі (1)
- • Кукурудза — банка (1)
- • Куряче — шт. (1)
- • Манна або борошно — 2–3 ст. л. (1)
- • Масло — г (1)
- • Молоко мл (1)
- • Оливкова — 2–3 ст. л. (1)
- • Рослинна — ст. л. (1)
- • Свіжомелений чорний перець — за бажанням (1)
- • Сир — г (1)
- • Сіль — за смаком (3)
- • Твердий — г (1)
- • Часник 3–4 зубчики (1)
- • Часник зубчики (1)
- • Чорний мелений перець — за смаком (1)
- • Чорний перець — за смаком (1)
- • Яйця шт. (1)
1
Б
В
З
К
- Кабачок (1)
- Кабачок – 1 шт. (1)
- Каррі - 1 год. ложка (1)
- Картопля (2)
- Картопля - 1 кг (1)
- Картопля - 800 г (1)
- Картопля – 2-3 шт. (1)
- Картопля: 3–4 середні бульби (1)
- Квасоля (червона або біла) (1)
- Кінза або інша зелень за смаком (1)
- Кріп, петрушка (1)
- Куряче філе (відварене): 200 г (1)
- Куряче філе: 300–400 г (1)
к
л
- л. гірчиці (1)
- л. діжонської гірчиці (1)
- л. кайенського перцю (1)
- л. кетчупу або соусу барбекю (1)
- л. кунжутної олії (1)
- л. лимонного соку (1)
- л. оливкової олії (1)
- л. паприки (2)
- л. рибного соусу (1)
- л. розпушувача (2)
- л. рослинної олії (1)
- л. соєвого соусу (1)
- л. солі (1)
- л. сушеного орегано (1)
- л. сушеного часнику (1)
- л. сушеного чебрецю (1)
- л. тертого імбиру (1)
- лайма (1)
- ложка оливкової олії (1)
Л
М
О
П
- Перець – 0,5 год. ложки (1)
- Перець болгарський – 3 шт. (1)
- Перець пекучий – 1 шт. (1)
- Перець солодкий – 100 г (1)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки (1)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки (за смаком) (1)
- Помідори (2)
- Помідори – 4 шт. (1)
- Помідори або томатна паста — для яскравого смаку та кольору. (1)
- Прованські трави: 1 ч. ложка (1)
С
- Свинина – 0,5 кг (1)
- Свиняча вирізка: 600–800 г (1)
- Свіжа зелень – петрушка, кріп або базилік (1)
- Свіжий розмарин або чебрець – кілька гілочок (1)
- Селера (1)
- Сир Грюйєр або Емменталь: 150–200 г (1)
- Сир твердий – 50-70 г (1)
- Сир твердий (або плавлений): 200 г (1)
- Сир фета (1)
- Сіль (1)
- Сіль - 3 тріски (за смаком) (1)
- Сіль - 3 щіпки (1)
- Сіль – 1 ст. ложка без гірки (1)
- Сіль – за смаком (2)
- Сіль і перець – за смаком (1)
- Сіль і перець за смаком (1)
- Сіль і перець: за смаком (3)
- Сіль і чорний перець за смаком (2)
- Сіль та перець за смаком (3)
- Сіль та перець: за смаком (1)
- Сіль та чорний перець за смаком (1)
- Сіль, перець – за смаком (1)
- Соєвий соус (за бажанням) (1)
- Соєвий соус: 2 ст. ложки (1)
- Стейк із лосося (по 200–250 г). (1)
- Сухе біле вино (1)
ф
Ц
Ч